••Sαyα tαk bαgus dαlαm ENGLISH , Tapi sαyα boleh bαgitαhu yαng I LOVE YOU .. ••Sαyα tαk bαgus dαlαm GEOGRAFI , Tαpi sαyα boleh tαhu αwαk tinggαl dαlαm HATI sαyα .. ••Sαyα tαk bαgus dαlαm SEJARAH , Tαpi sαyα [INGAT FIRST TIME] sαye kenαl αwαk .. ••Sαyα tαk bαgus dαlαm [KIMIA] , Tαpi sαyα boleh bαgitαhu [TINDAK BALAS] sαyα bilα αwαk senyum .. ••Sαyα [TIDAK HEBAT] dαlαm tiαp-2 subjek , Tαpi sαyα boleh bαgitαhu αwαk yαng sαyα hebαt dαlαm semuα [SUBJEK] , jikα TOPIC nyer iαlαh AWAK ♥♥

Wednesday, February 15, 2012

deepinmyheart..!!

salam...
aku tahu da lmbt untuk tulis post ni.. yela, da kol bpe kan.. esok da klas tp aku na tulis jugak.. emm.. arini satu ary aku SEDEY SGT, DOWN, FRUST, STRESS.... aku cite ye dlam blog ni.. sbb aku da xde sape2 na ngadu.. blog ni je la tmpat aku ngadu pasni... i think... :)

sory la, aku mmg cmni... blog ni aku tulis psal dri aku je kan.. mmg pon.. blog ak, skeaty aku la kan.. klu xske, xpyah bce.. emmm... sebelum tu na tnye korg dlu...
  •   ape korg ase if owg yg korg syg slalu ckp psal klemahan korg, jrg puji or xpnh lgsg la ckp psal kbaikan korg ? sedey x?? 
itu la yg jd kat aku.. tah la... aku x perfect.. kdg2 aku pon x btol tp aku sdey sbb org yg aku syg hnya ckp psal klemahan ak je.. truk sgt ke ak ni?? aku bkan xpnah brubah, aku da brubah tp 'awk' je x penah nmpak... aku x perfect... aku da cbe tp 'awk' x endahkan sy pon... huhu.. :'(

awk. penah x awk pk ape prasaan saya ble awk ckp cmtu? sy tawu awk ckp untuk kebaikan saya.. saya time.. tp sy x bole time awk slalu ckp psal kelemahan sy.. xde lgsg ke bnde yg baek2 psal sy awk.. :'( sy x perfect awk.. awk pon same.. klu awk ckp yg sy x penah berubah, awk penah pk, awk pnah berubah x dri dlu? at least sy penah berubah awk.. cme awk je x nmpak, sbb awk x dekat ngan sy.. awk jauh ngan sy.. awk bkan disisi sy.. awk jauh... mne awk na nmpak kan... ssah kan klu da terlalu syg kat awk ni.. sy taw awk akn ckp awk ni jhat la, x reti jge perasaan sy la.. tp sy xpenah kesah pon.. sy x penah pon ckp kelemahan awak.. saya x ksah awk ckp psal kelemahan saya tp klu slalu sgt awk.. sy sdey awk.. mcm sy ni da truk sgt kan dmata awk, smpai cmtu awk pndg sy... 

sy pendam je semua ni.. awk penah ckp yg sy ske sgt pendam.. tu yg awk x ske.. sy cuba ubah.. sy kte sy xnak rahsia n pendam.. pasni sy cite kat awk.. tp ble sy na cite je slalu trbantut.. slalu x jd... sbb ap? sbb sy x pasti awk na ke dgar... kdg2 awk bz.. sy pk jgak, nty awk marah, rimas klu sy kol x tentu masa... saya na wat ape lg awk... awk xcri sy, saya yg cri awk.. awk kte sy pendam perasaan tp awk pon pendam jgak.. awk ckp sy x share ngan awk.. tp awk pon x share ngan sy.. cmne sy na share semuanya klu awk pon x share sme? sy bkan na share bnda2 hepi je ngan awk.. tp sy na share semuanya ngan awk.. :'(

slame ni sy kuat awk.. saya tabah je sbb sy xnak nanges sbb awk.. tp awk.. arini mmg saya da x than awk.. sorry :'(.. saya nanges puas2 nye awk.. ble sy bce je msg awk... mesty sy pk... saya nanges.. sumpah sy x marah awk langsung.. sy sdey je.. tp its oke... 

ini la yg bole aku tulis ttg ape yg ade dalam aty aku skg ni..x twu na luahkan kat sape.. aku cite je la kat blog ni.. wlupon bole tulis je.. tp ak luahkan ape yg ade dalam aty aku.. sorry klu korg ase so annoying... im sorry... sbb mmg blog ni aku wat untuk luahan prasaan aku..

k la.. got to go... gudnite semua.. salam.. xoxo !!

5 comments:

  1. Hell-o :)

    Maaf nyebokk ^^ ur story r very nice . love it ! Just nk bgi sikit nsihat .

    # TINGGALKAN JER LA BOY TU ! BANYAK LAGI BOY YG MENANTI !

    Hek , maaf , trlebih plakk . jgn brsediy erkk . be happy ^__^

    Anyway , visit my blog 0kay :)
    http://storymorrylia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. bukan senang na tinggalkan owg yg terlalu kita syg.. yup, smua owg ckp cmtu.. but bile kita da syg sgt mmg xbole tinggal...
    aliah xpenah lalui.. lalui dlu then u will feel exactly what i feel... insyaallah someday might be terbukak kat owg laen but skg ni mmg boy tu dihati.. :)

    ReplyDelete
  3. Hek :)
    Alia mmg da penah lalui . Yea , i know its 2 difficult tuk lpaskan die ryte ?
    mngkin ambil mse one year .
    But , kite hnye mampu brusaha .
    just byngkan ia hnye mimpi kite :)

    ReplyDelete
  4. no aliah. aliah bru umur 14thun.. x ckup pngalaman lg..
    bpe lame aliah kapel? aliah xakan ase same cm k.alya ase... my suggestion, umur mcm aliah.. jgn la sbuk2 psal ni semua.. abeskan spm dlu, bru pk semua ni k... :)

    ReplyDelete
  5. I hate this story so so so much :(

    ReplyDelete